Så här registrerar du dig

Steg 1. Klicka på Logga in och sedan på Skapa nytt konto fliken till vänster. (alt. klicka här)
Steg 2. Fyll i önskat användarnamn och din e-post adress (måste vara en giltig adress) och klicka på Skapa nytt konto. Du får ett e-post till adressen du fyllde nyss i. Vi gör detta för att se till att ingen använder sig av någon annans e-post adress.)
Steg 3. Gå och kolla dina epost meddelanden. (Även din skräppost) Klicka på länken som kom med i epostet.
Steg 4. Fyll i önskat lösenord.
Steg 5. Fyll i informationen som du vill profilera din förening/organisation med.

OBS! Kom ihåg att komma tillbaka med jämna mellanrum för att uppdatera informationen. Administratören har rätt att avlägsna olämpligt material. Publiceringen av information på svenskservice.fi övervakas av administratören. Administratören förbehåller sig rätten att ta bort olämpligt material utan särskild anmälan. Användar-id kan avaktiveras om användarbeteendet inte är regelrätt.

VÄLKOMMEN TILL SVENSKSERVICE.FI - DEN FINLANDSSVENSKA LUCKAN

Svenskservice.fi - den digitala informationstjänsten som presenterar föreningar, företag och organisationer som verkar och betjänar på svenska i Finland.

Genom att föra fram din förening här:

  • Ökar kännedomen om din organisation och dess service.
  • Hittar kunderna och nya medlemmar dig lättare.
  • Förenas din förening/organisation i en gemenskap där den förenade länken är information och service på svenska.

Deltagandet på sidan är gratis!

Webbtjänsten upprätthålls av föreningen Luckan i samarbete med Folktinget.

Ainania

Rörelse

Jag erbjuder Nia lektioner både i privat, för små grupper och vid större evenemang. Nia är en rörelseform som baserar sig på dans, kampsport och kroppsmedvetenhets tekniker. Du kan träna Nia under regelbundna lektioner, gå fördjupningskurser eller delta i längre intensiva utbildningsprogram.

Kurser

Jag håller inspirerande kurser och föredrag på teman som: Kvinna och Kropp, Den Kreativa menscykel, Skapande ekonomi, Kropp och inlärning.

Produkter

Jag återförsäljer det kanadensiska företaget Living Libations helt ekologiska och totalt giftfria hud-, hår- och tandvårdsprodukter i Finland och Skandinavien.

Jag har även en del dans eller yoga kläder till salu från det svenska företaget Soul of Jiva.

Enskilda samtal

Ifall du vill vädra dina kreativa idéer och få tips för vad som kunde vara ditt nästa steg i livet, erbjuder jag även individuell handledning och coaching sessioner.

KURSER: 
Jag håller inspirerande kurser och föredrag på teman som: Kvinna och Kropp, Den Kreativa menscykel, Skapande ekonomi, Kropp och inlärning.
SPECIALERBJUDANDE: 
Med koden BODY får du -15% på dina första inköp av träningskläder via Soul of JivaNär du handlar musik, kläder eller dvd material från Nias huvudkvarter får du - 40% genom att följa denna länk.
KONTAKTUPPGIFTER: 
ÖPPETTIDER: 
Jag nås dagligen per e-post eller telefon. För besök är det gott att avtala om en specifik tidpunkt.
KATEGORI & BRANSCH (max. 8st): 
Tjänster
Hälsa
Utbildning & kursverksamhet
Företag
UPP