Så här registrerar du dig

Steg 1. Klicka på Logga in och sedan på Skapa nytt konto fliken till vänster. (alt. klicka här)
Steg 2. Fyll i önskat användarnamn och din e-post adress (måste vara en giltig adress) och klicka på Skapa nytt konto. Du får ett e-post till adressen du fyllde nyss i. Vi gör detta för att se till att ingen använder sig av någon annans e-post adress.)
Steg 3. Gå och kolla dina epost meddelanden. (Även din skräppost) Klicka på länken som kom med i epostet.
Steg 4. Fyll i önskat lösenord.
Steg 5. Fyll i informationen som du vill profilera din förening/organisation med.

OBS! Kom ihåg att komma tillbaka med jämna mellanrum för att uppdatera informationen. Administratören har rätt att avlägsna olämpligt material. Publiceringen av information på svenskservice.fi övervakas av administratören. Administratören förbehåller sig rätten att ta bort olämpligt material utan särskild anmälan. Användar-id kan avaktiveras om användarbeteendet inte är regelrätt.

VÄLKOMMEN TILL SVENSKSERVICE.FI - DEN FINLANDSSVENSKA LUCKAN

Svenskservice.fi - den digitala informationstjänsten som presenterar föreningar, företag och organisationer som verkar och betjänar på svenska i Finland.

Genom att föra fram din förening här:

  • Ökar kännedomen om din organisation och dess service.
  • Hittar kunderna och nya medlemmar dig lättare.
  • Förenas din förening/organisation i en gemenskap där den förenade länken är information och service på svenska.

Deltagandet på sidan är gratis!

Webbtjänsten upprätthålls av föreningen Luckan i samarbete med Folktinget.

Gambit

Gambit erbjuder webb- och mobillösningar för dina behov. Gambit är samarbetspartnern för dig om du behöver en ny webbsida, en mobilapplikation som stöder din verksamhet eller en helt skräddarsydd IT-lösning.<br /><br />
Gambit grundades i början av 2011 som ett av de första finländska företagen med fokus på mobilapplikationer för företag. Gambit-teamet är en blandning av erfarna utvecklare, projektansvariga och grafiska designers som alla är motiverade att möta våra kunders behov. Vi finns i Veikars som ligger i närheten av Vasa. Det idylliska läget invid Kyro älv inspirerar till idéer och innovation.
Vi fokuserar först och främst på dina behov, oavsett om du redan har en färdig idé eller vill undersöka möjligheter. Våra utvecklare har tillsammans två decenniers erfarenhet av webb-, mobil- och systemutveckling i moderna programmeringsspråk så som Java, C#, Objective-C, HTML 5, PHP och JavaScript. Vår flexibla utvecklingsmetod och vårt kvalitetssytem garanterar en smidig process för alla parter och skapar ett utmärkt slutresultat. Vi kan komma in när som helst i ett projekt men vi håller oss gärna i kontakt med dig från början till slut. Vi hjälper gärna till med att konkretisera din idé genom att bidra med våra erfarenheter om vad som fungerar eller inte. I ett senare skede sköter vi projektplanering och - styrning, design av gränssnitt och grafik samt givetvis programmering. Efter lansering erbjuder vi stöd och vid behov idéer för vidareutveckling av din lösning.

PRAKTIKPLATS: 
Vi är alltid på jakt efter nya duktiga utvecklare med kunskaper inom PHP/Objective-C/C#/Java och MySQL. Hos oss får du chansen att jobba med varierande och utmanade projekt inom mobil- och webbutveckling. För mer information, ta kontakt med Tim Wallin, tel. +358 (0) 44 9922 819 eller fornamn.efternamn@gambitgroup.fi.
KONTAKTUPPGIFTER: 

Tim Wallin
CEO
+358 (0) 44 9922 819
firstname.lastname@gambitgroup.fi

Ted Wallin
Business Director
+358 (0) 50 576 0111
firstname.lastname@gambitgroup.fi

Kristoffer Wörlund
Sales & Business Development
+358 (0) 45 864 7979
firstname.lastname@gambitgroup.fi

ÖPPETTIDER: 
Må - Fr: 09 - 17
KATEGORI & BRANSCH (max. 8st): 
Dator & Internet
Marknadsföring / Kommunikation
Tjänster
Företag
UPP