Så här registrerar du dig

Steg 1. Klicka på Logga in och sedan på Skapa nytt konto fliken till vänster. (alt. klicka här)
Steg 2. Fyll i önskat användarnamn och din e-post adress (måste vara en giltig adress) och klicka på Skapa nytt konto. Du får ett e-post till adressen du fyllde nyss i. Vi gör detta för att se till att ingen använder sig av någon annans e-post adress.)
Steg 3. Gå och kolla dina epost meddelanden. (Även din skräppost) Klicka på länken som kom med i epostet.
Steg 4. Fyll i önskat lösenord.
Steg 5. Fyll i informationen som du vill profilera din förening/organisation med.

OBS! Kom ihåg att komma tillbaka med jämna mellanrum för att uppdatera informationen. Administratören har rätt att avlägsna olämpligt material. Publiceringen av information på svenskservice.fi övervakas av administratören. Administratören förbehåller sig rätten att ta bort olämpligt material utan särskild anmälan. Användar-id kan avaktiveras om användarbeteendet inte är regelrätt.

VÄLKOMMEN TILL SVENSKSERVICE.FI - DEN FINLANDSSVENSKA LUCKAN

Svenskservice.fi - den digitala informationstjänsten som presenterar föreningar, företag och organisationer som verkar och betjänar på svenska i Finland.

Genom att föra fram din förening här:

  • Ökar kännedomen om din organisation och dess service.
  • Hittar kunderna och nya medlemmar dig lättare.
  • Förenas din förening/organisation i en gemenskap där den förenade länken är information och service på svenska.

Deltagandet på sidan är gratis!

Webbtjänsten upprätthålls av föreningen Luckan i samarbete med Folktinget.

InRoos

InRoos erbjuder kurser i positiv kommunikation (non-violent communication) som redskap för förmän, team och arbetsgemenskaper. Våra metoder är Art Goes  Business-baserade: vi använder ofta bild, drama eller storytelling för att konkretisera och träna nya färdigheter. 

Vårt syfte är att skapa grunderna för en fungerande arbetsmiljö, som stöder individens motivation och välbefinnande. Konfliktlösning i ett tidigt skede, respekt för individuella olikheter och en klar kommunikation hör till grundpelarna.

Vi erbjuder också virtuellt skolningsmaterial, som kan specialbeställas för företagets behov. Det består av videoinspelngar av olika situationer, tex konfliktbeteende. Tittaren får fundera på olika frågeställningar och göra observationer, en slags "torrsim" som förberedelse för verkliga situationer.

KURSER: 
Kurser och coaching i kommunikation, team-flow, ledarskap. Vi konkretiserar med hjälp av bild, story och drama. Även virtuellt kursmaterial.
SPECIALERBJUDANDE: 
Erbjudande:Introduktionsföredrag i positiv kommunikation 200 € + resekostnader.
KONTAKTUPPGIFTER: 

Yvonne Karsten 040-7269165

yvonne@inroos.fi

 

KATEGORI & BRANSCH (max. 8st): 
Tjänster
Utbildning & kursverksamhet
Företag
UPP