Så här registrerar du dig

Steg 1. Klicka på Logga in och sedan på Skapa nytt konto fliken till vänster. (alt. klicka här)
Steg 2. Fyll i önskat användarnamn och din e-post adress (måste vara en giltig adress) och klicka på Skapa nytt konto. Du får ett e-post till adressen du fyllde nyss i. Vi gör detta för att se till att ingen använder sig av någon annans e-post adress.)
Steg 3. Gå och kolla dina epost meddelanden. (Även din skräppost) Klicka på länken som kom med i epostet.
Steg 4. Fyll i önskat lösenord.
Steg 5. Fyll i informationen som du vill profilera din förening/organisation med.

OBS! Kom ihåg att komma tillbaka med jämna mellanrum för att uppdatera informationen. Administratören har rätt att avlägsna olämpligt material. Publiceringen av information på svenskservice.fi övervakas av administratören. Administratören förbehåller sig rätten att ta bort olämpligt material utan särskild anmälan. Användar-id kan avaktiveras om användarbeteendet inte är regelrätt.

VÄLKOMMEN TILL SVENSKSERVICE.FI - DEN FINLANDSSVENSKA LUCKAN

Svenskservice.fi - den digitala informationstjänsten som presenterar föreningar, företag och organisationer som verkar och betjänar på svenska i Finland.

Genom att föra fram din förening här:

  • Ökar kännedomen om din organisation och dess service.
  • Hittar kunderna och nya medlemmar dig lättare.
  • Förenas din förening/organisation i en gemenskap där den förenade länken är information och service på svenska.

Deltagandet på sidan är gratis!

Webbtjänsten upprätthålls av föreningen Luckan i samarbete med Folktinget.

iWebben.fi

iWebben.fi är ett finlandssvenskt webbhotell. Om du är en nybliven företagare och letar efter en hemsida för att marknadsföra dig och din verksamhet har du kommit helt rätt. Har du en hemsida förut men tycker att det är för dyrt eller servicen inte riktigt fungerar så kan vi hjälpa dig med att flytta till iWebben.fi.

Här erbjuder vid dig förmånliga webbrum med generösa utrymmen, inga gömda avgifter och en personlig och effektiv kundnära service!
Premium-webbrum 68 € / år

UTBILDNING: 
Vi kan ordna kurser och utbildningar i samband med lokala utbildningsarrangörer, t.ex. yrkeshögskolor osv. inom området informationsteknik (programmering, webb, databaser, kontorsprogram, operativsystem osv.)
SPECIALERBJUDANDE: 
Webbrummet STANDARD2.000 MB2 st. e-postlådorpris: 48 / år inkl. moms Webbrummet PREMIUM4.000 MB20 st. e-postlådorMySQL (5 st.)WordPress-installation utan kostnadpris: 68 / år inkl. moms Webbrummet SVIT10.000 MB50 st. e-postlådorMySQL (10 st.)pris: 118 / år inkl. moms Vi registrerar också domännamn åt digt.ex. FI-adresser för 1, 3 eller 5 år
KONTAKTUPPGIFTER: 

e-post: support@iwebben.fi
tfn. 040 - 4179 040

KATEGORI & BRANSCH (max. 8st): 
Dator & Internet
Marknadsföring / Kommunikation
Tjänster
TILLÄGGS KATEGORI & BRANSCH (frivilligt): 
webbhotell
Företag
UPP