Så här registrerar du dig

Steg 1. Klicka på Logga in och sedan på Skapa nytt konto fliken till vänster. (alt. klicka här)
Steg 2. Fyll i önskat användarnamn och din e-post adress (måste vara en giltig adress) och klicka på Skapa nytt konto. Du får ett e-post till adressen du fyllde nyss i. Vi gör detta för att se till att ingen använder sig av någon annans e-post adress.)
Steg 3. Gå och kolla dina epost meddelanden. (Även din skräppost) Klicka på länken som kom med i epostet.
Steg 4. Fyll i önskat lösenord.
Steg 5. Fyll i informationen som du vill profilera din förening/organisation med.

OBS! Kom ihåg att komma tillbaka med jämna mellanrum för att uppdatera informationen. Administratören har rätt att avlägsna olämpligt material. Publiceringen av information på svenskservice.fi övervakas av administratören. Administratören förbehåller sig rätten att ta bort olämpligt material utan särskild anmälan. Användar-id kan avaktiveras om användarbeteendet inte är regelrätt.

VÄLKOMMEN TILL SVENSKSERVICE.FI - DEN FINLANDSSVENSKA LUCKAN

Svenskservice.fi - den digitala informationstjänsten som presenterar föreningar, företag och organisationer som verkar och betjänar på svenska i Finland.

Genom att föra fram din förening här:

  • Ökar kännedomen om din organisation och dess service.
  • Hittar kunderna och nya medlemmar dig lättare.
  • Förenas din förening/organisation i en gemenskap där den förenade länken är information och service på svenska.

Deltagandet på sidan är gratis!

Webbtjänsten upprätthålls av föreningen Luckan i samarbete med Folktinget.

Kaj Lindh-Media

Designar affischer, annonser, böcker, tidningar, hemsidor mm.

SPECIALERBJUDANDE: 
Välkommen på föreläsning med JANESH VAIDYA - Inspiration to Ayrveda. Kronoby Folkhögskola, 1.12.2013 kl. 18.00Söndagen den 1 december kl. 18.00 har du möjlighet att lyssna till Janesh på Kronoby folkhögskola. Föreläsningen är ca. 2 timmar lång och avslutas med kaffe/te. Förköp av biljetter på www.klindh.fi/bokning eller skicka ett e-mail till bokning@klindh.fi. Biljetter säljs endast via förköp. När du bokat biljetten får du en faktura som du betalar inom 7 dagar. När vi har registrerat din betalning skickas biljetten på epost. Bokad och betald biljett går inte att returnera. Ifall föreläsningen blir inställd betalas hela biljettpriset tillbaka. Senast 3.11 vill vi ha din bokning. Föreläsningens pris är 37 euro Föreläsningen hålls på Engelska. Välkommen!Arrangör: Kaj Lindh-Media ---------------------------------------------- Enligt ayrveda, den äldsta hälsoläran i världen, är en genomsnittlig livslängd på en människa 120 år! En människas liv passerar genom fyra livsperioder: barndom (fram till 30 år), ungdom (30 till 60 år), medelåldern (60 till 90 år) och ålderdomen (90 och framåt). I vårt moderna liv stressar vi och dör snabbare i vår ungdom eller medelålder på grund av bristande kunskaper i att behandla vår kropp och själ. För att dela de traditionella hemligheterna för den ultimata hälsan och för en lång livslängd, besöker Janesh Vaidya Finland med sin nya bok, "Ayurveda för ditt sinne (Kehon ja mielen ayurveda)", den första västerländska ayurvediska litteratur skriven av en Vaidya, en traditionell ayurvedisk läkare från Indien . Boken bygger på Janesh Vaidya livslånga erfarenhet av ayurveda och resultatet av tio års forskning och praktik i väst. Mer info:www.janeshvaidya.com Möt Janesh Vaidya att lyssna till rösten av århundraden - det kan förändra ditt liv för alltid!
KATEGORI & BRANSCH (max. 8st): 
Böcker / Tidningar
Dator & Internet
Marknadsföring / Kommunikation
Tjänster
Företag
UPP