Så här registrerar du dig

Steg 1. Klicka på Logga in och sedan på Skapa nytt konto fliken till vänster. (alt. klicka här)
Steg 2. Fyll i önskat användarnamn och din e-post adress (måste vara en giltig adress) och klicka på Skapa nytt konto. Du får ett e-post till adressen du fyllde nyss i. Vi gör detta för att se till att ingen använder sig av någon annans e-post adress.)
Steg 3. Gå och kolla dina epost meddelanden. (Även din skräppost) Klicka på länken som kom med i epostet.
Steg 4. Fyll i önskat lösenord.
Steg 5. Fyll i informationen som du vill profilera din förening/organisation med.

OBS! Kom ihåg att komma tillbaka med jämna mellanrum för att uppdatera informationen. Administratören har rätt att avlägsna olämpligt material. Publiceringen av information på svenskservice.fi övervakas av administratören. Administratören förbehåller sig rätten att ta bort olämpligt material utan särskild anmälan. Användar-id kan avaktiveras om användarbeteendet inte är regelrätt.

VÄLKOMMEN TILL SVENSKSERVICE.FI - DEN FINLANDSSVENSKA LUCKAN

Svenskservice.fi - den digitala informationstjänsten som presenterar föreningar, företag och organisationer som verkar och betjänar på svenska i Finland.

Genom att föra fram din förening här:

  • Ökar kännedomen om din organisation och dess service.
  • Hittar kunderna och nya medlemmar dig lättare.
  • Förenas din förening/organisation i en gemenskap där den förenade länken är information och service på svenska.

Deltagandet på sidan är gratis!

Webbtjänsten upprätthålls av föreningen Luckan i samarbete med Folktinget.

Kim Lindén

Kim Lindén

Vem är jag?

Jag är en utbildad språklärare med ungefär tio års lärarerfarenhet. Vuxenutbildningen har alltid varit viktig för mig och en del av mitt yrkesliv sedan 2002. Jag undervisar mestadels privatkunder och små grupper, men är även beredd att dra större grupper.

Min undervisning utgår från Dig och Dina önskemål

Jag undervisar finska för invandrare på olika språknivåer, finska för svenskspråkiga samt ordnar svenskspråkiga konversationer för finskspråkiga. Språkundervisningen satsar klart på den kommunikativa färdigheten och jag utgår helt från Dina önskemål i min undervisning. I en värld med hög arbetstakt är jag mycket medveten om att mina kunder har ont om tid. Därför träffar jag Dig där du vill och önskar.

Studerandes önskemål och bakgrund är mycket olika. Några har timmen för att på ett roligt och avkopplande sätt lära sig ett nytt språk (Yksi uusi sana joka kerta riittää minulle, Nikolaos Bakalis, vd, NeoPartners), andra har mycket klara mål (Då jag åker till ett samnordiskt seminarium i september vill jag hålla min presentation på svenska, Ari Pauna, vd, Hypoteksbanken). Målsättningarna läggs därför upp tillsammans och därefter gör vi tillsammans en ungefärlig tidtabell.

Läromedel

Jag tror starkt på att studerande lär sig bäst då han eller hon ser den direkta nyttan. Därför utgår vi från företagets egna material och studerandes egna texter. Läromedlet går dock helt enligt kundens önskemål och om Du så önskar kan vi bra hålla oss till mer traditionella läromedel. Detta väljer vi i så fall tillsammans då vi lärt känna varandra.

Specialområde

Mitt specialområde är ekonomi. Jag har studerat den fackspråkligt-merkantila linjen och därför läst en del på Handelshögskolan vid Åbo Akademi. Jag har även undervisat både merkonomer och tradenomer. Ungefär en tredjedel av mina nuvarande kunder vill träna ekonomirelaterade termer och uttryck.

KURSER: 
Har din finska rostat eller behöver du förbättra dina kunskaper i finska? Jag hjälper dig gärna.
SPECIALERBJUDANDE: 
Priset utgår även det från Dig och beror på hur ofta vi träffas, var och när vi träffas.
KONTAKTUPPGIFTER: 
ÖPPETTIDER: 
Jag kommer till kunden enligt överenskommelse.
KATEGORI & BRANSCH (max. 8st): 
Marknadsföring / Kommunikation
Språkkurser
Utbildning & kursverksamhet
Företag
UPP