Så här registrerar du dig

Steg 1. Klicka på Logga in och sedan på Skapa nytt konto fliken till vänster. (alt. klicka här)
Steg 2. Fyll i önskat användarnamn och din e-post adress (måste vara en giltig adress) och klicka på Skapa nytt konto. Du får ett e-post till adressen du fyllde nyss i. Vi gör detta för att se till att ingen använder sig av någon annans e-post adress.)
Steg 3. Gå och kolla dina epost meddelanden. (Även din skräppost) Klicka på länken som kom med i epostet.
Steg 4. Fyll i önskat lösenord.
Steg 5. Fyll i informationen som du vill profilera din förening/organisation med.

OBS! Kom ihåg att komma tillbaka med jämna mellanrum för att uppdatera informationen. Administratören har rätt att avlägsna olämpligt material. Publiceringen av information på svenskservice.fi övervakas av administratören. Administratören förbehåller sig rätten att ta bort olämpligt material utan särskild anmälan. Användar-id kan avaktiveras om användarbeteendet inte är regelrätt.

VÄLKOMMEN TILL SVENSKSERVICE.FI - DEN FINLANDSSVENSKA LUCKAN

Svenskservice.fi - den digitala informationstjänsten som presenterar föreningar, företag och organisationer som verkar och betjänar på svenska i Finland.

Genom att föra fram din förening här:

  • Ökar kännedomen om din organisation och dess service.
  • Hittar kunderna och nya medlemmar dig lättare.
  • Förenas din förening/organisation i en gemenskap där den förenade länken är information och service på svenska.

Deltagandet på sidan är gratis!

Webbtjänsten upprätthålls av föreningen Luckan i samarbete med Folktinget.

Kommunikationsbyrå Contenta

VILL DU HA EFFEKTIVARE MARKNADSFÖRING OCH BÄTTRE KONTAKTER MED MEDIA?

Utgår din marknadsföring från kundernas behov?

Vet du hur du skall tala i de digitala medierna? 

Kan du välja rätt marknadsföringskanaler?

 

I synnerhet för småföretagare är det viktigt att nätsidor och kommunikation i digitala medier görs effektivt och intressant. Företagssidan.fi är grundat på initiativ av Contenta och är ett bra exempel på Contentas kunskap om digitala medier och intresse för nya sätt att göra marknadsföring. 

Marknadsföringsinnehåll som intresserar målgruppen

2007 grundade kommunikationsbyrå Contenta erbjuder planering och innehåll för marknadsföringsaktiviteter på både finska och svenska.

Allt från traditionell marknadsföring till digitalmarknadsföring. Ifall du behöver broschyrer, nätsidor, direktkampanjer, mässor, etc hjälper jag till med planering och produktion av innehåll, hjälper dig hitta rätta underleverantörer som grafiker, fotografer, trycktjänster, digitala byråer o annat som behövs.Ifall du vill, kan du lämna hela koordineringen av marknadsföringen i mina händer.

Bättre synlighet i medier

Ifall du tycker att du vill få bättre kontakter med medier, hjälper jag dig att hitta det som intresserar pressen i din verksamhet, bygger upp mediaregister och kontaktar medierna enligt gemensamt upplagda planer. Mer information www.contenta.fi/sv

KURSER: 
Kommunikationsbyrå Contenta erbjuder med lång erfarenhet kurser i marknadsföring och kommunikation. Se mer på vår sida.
SPECIALERBJUDANDE: 
Kommunikationsbyrå Contenta erbjuder KOSTNADSFRITT en diskussion om ditt företags möjligheter för marknasföring och kommunikation. Ta kontakt om du vill få idéer och dela åsikter!
KONTAKTUPPGIFTER: 

Lena Halén lena.halen@contenta.fi 040 766 1599 www.contenta.fi/sv

ÖPPETTIDER: 
8.00 - 17.00
KATEGORI & BRANSCH (max. 8st): 
Marknadsföring / Kommunikation
Utbildning & kursverksamhet
Företag

Detta företag har beviljats ett Luckandiplom för sin goda sevice på svenska. Luckans diplom riktar sig till företag och serviceproducenter som ger god svenskspråkig service. Målet med denna utmärkelse är att förbättra den svenska kundservicen i vårt land.

UPP