Så här registrerar du dig

Steg 1. Klicka på Logga in och sedan på Skapa nytt konto fliken till vänster. (alt. klicka här)
Steg 2. Fyll i önskat användarnamn och din e-post adress (måste vara en giltig adress) och klicka på Skapa nytt konto. Du får ett e-post till adressen du fyllde nyss i. Vi gör detta för att se till att ingen använder sig av någon annans e-post adress.)
Steg 3. Gå och kolla dina epost meddelanden. (Även din skräppost) Klicka på länken som kom med i epostet.
Steg 4. Fyll i önskat lösenord.
Steg 5. Fyll i informationen som du vill profilera din förening/organisation med.

OBS! Kom ihåg att komma tillbaka med jämna mellanrum för att uppdatera informationen. Administratören har rätt att avlägsna olämpligt material. Publiceringen av information på svenskservice.fi övervakas av administratören. Administratören förbehåller sig rätten att ta bort olämpligt material utan särskild anmälan. Användar-id kan avaktiveras om användarbeteendet inte är regelrätt.

VÄLKOMMEN TILL SVENSKSERVICE.FI - DEN FINLANDSSVENSKA LUCKAN

Svenskservice.fi - den digitala informationstjänsten som presenterar föreningar, företag och organisationer som verkar och betjänar på svenska i Finland.

Genom att föra fram din förening här:

  • Ökar kännedomen om din organisation och dess service.
  • Hittar kunderna och nya medlemmar dig lättare.
  • Förenas din förening/organisation i en gemenskap där den förenade länken är information och service på svenska.

Deltagandet på sidan är gratis!

Webbtjänsten upprätthålls av föreningen Luckan i samarbete med Folktinget.

Malmgårds Bryggeri

Bryggeriets produkter framställs för hand i 2.000 liters satser. Malmgårds friska källvatten, inhemska kornmalt, spannmål från gårdens egna åkrar, samt de noga utvalda humlearterna utgör stommen till våra produkter. Alla våra öl är ofiltrerade, överjästa öl (sk.ale) utan tillsatsämnen. I sortimentet har vi två produktfamiljer; Malmgård och Huvila. I Malmgård-produkterna spelar gårdens spannmål en central roll medan Huvila-produkternas karaktär och tema ligger mera i vågade och kraftiga smakupplevelser. I vårt vida produktsortiment finner man smaker för alla olika situationer och tillfällen; en törstsläckare, till maten eller bara som sådan – i gått sällskap såklart.

SPECIALERBJUDANDE: 
Ordna en ölprovning för dig och dina vänner på Malmgårds Bryggeri. Kontakta oss för mera information!
KONTAKTUPPGIFTER: 

Telefon: +358 40 198 4567 E-post: panimo(a)malmgard.fi facebook.com/malmgardpanimo Bryggmästare Tuomas Markkula Ölmästare Markku Pullainen Bryggeriets försäljning och marknadsföring Stefan Nyman Telefon: +358 40 594 4744 Ölprovningar Mi Saxén Telefon: +358 19 638050 E-Post: malmgard(a)malmgard.fi

KATEGORI & BRANSCH (max. 8st): 
Mat & Dryck
Företag

Detta företag har beviljats ett Luckandiplom för sin goda sevice på svenska. Luckans diplom riktar sig till företag och serviceproducenter som ger god svenskspråkig service. Målet med denna utmärkelse är att förbättra den svenska kundservicen i vårt land.

UPP