Så här registrerar du dig

Steg 1. Klicka på Logga in och sedan på Skapa nytt konto fliken till vänster. (alt. klicka här)
Steg 2. Fyll i önskat användarnamn och din e-post adress (måste vara en giltig adress) och klicka på Skapa nytt konto. Du får ett e-post till adressen du fyllde nyss i. Vi gör detta för att se till att ingen använder sig av någon annans e-post adress.)
Steg 3. Gå och kolla dina epost meddelanden. (Även din skräppost) Klicka på länken som kom med i epostet.
Steg 4. Fyll i önskat lösenord.
Steg 5. Fyll i informationen som du vill profilera din förening/organisation med.

OBS! Kom ihåg att komma tillbaka med jämna mellanrum för att uppdatera informationen. Administratören har rätt att avlägsna olämpligt material. Publiceringen av information på svenskservice.fi övervakas av administratören. Administratören förbehåller sig rätten att ta bort olämpligt material utan särskild anmälan. Användar-id kan avaktiveras om användarbeteendet inte är regelrätt.

VÄLKOMMEN TILL SVENSKSERVICE.FI - DEN FINLANDSSVENSKA LUCKAN

Svenskservice.fi - den digitala informationstjänsten som presenterar föreningar, företag och organisationer som verkar och betjänar på svenska i Finland.

Genom att föra fram din förening här:

  • Ökar kännedomen om din organisation och dess service.
  • Hittar kunderna och nya medlemmar dig lättare.
  • Förenas din förening/organisation i en gemenskap där den förenade länken är information och service på svenska.

Deltagandet på sidan är gratis!

Webbtjänsten upprätthålls av föreningen Luckan i samarbete med Folktinget.

Oy Nemaki ab

Måttsydda pälsar "Design Tua Rahikainen" kan beställas.Nemaki  är en fortsättning på pälsföretaget  Rahikainen Nemaki grundades 1989 efter att den autentiska Japanska sovkimonon nemakin  blev en försäljningssuccé.
Tua Rahikainen är känd för pälsdesign men har sedan 80 talet fotograferat. Den senaste utställningen kom till när Helsingfors hade valts till Världens Design Huvudstad 2012
Utställningen "En designers syn på Helsingfors" visades först i Stockholm senare i Helsingfors. 2013 reser den omkring i Estland. Fotograferingsuppdrag tas emot och utställningsfotografierna finns till salu.

SPECIALERBJUDANDE: 
Du kan få välja åt dig ett Helsingfors fotografi som ny pälsförvarings kund. Förvaringar kan lämnas in ända till midsommar.
KONTAKTUPPGIFTER: 

<p><strong>Telefon 09 63 13 53 &nbsp;= &nbsp;trådtelefon som förts över till &nbsp;en mobil telefon. Tisdag - fredag &nbsp; 11- 17. </strong></p><p><strong>09 6924441 / svarare&nbsp;</strong></p>

ÖPPETTIDER: 
Öppet enligt överenskommelse 
KATEGORI & BRANSCH (max. 8st): 
Butik
Ekipering
Reparation
Tjänster
TILLÄGGS KATEGORI & BRANSCH (frivilligt): 
Fotografering
Företag
UPP