Så här registrerar du dig

Steg 1. Klicka på Logga in och sedan på Skapa nytt konto fliken till vänster. (alt. klicka här)
Steg 2. Fyll i önskat användarnamn och din e-post adress (måste vara en giltig adress) och klicka på Skapa nytt konto. Du får ett e-post till adressen du fyllde nyss i. Vi gör detta för att se till att ingen använder sig av någon annans e-post adress.)
Steg 3. Gå och kolla dina epost meddelanden. (Även din skräppost) Klicka på länken som kom med i epostet.
Steg 4. Fyll i önskat lösenord.
Steg 5. Fyll i informationen som du vill profilera din förening/organisation med.

OBS! Kom ihåg att komma tillbaka med jämna mellanrum för att uppdatera informationen. Administratören har rätt att avlägsna olämpligt material. Publiceringen av information på svenskservice.fi övervakas av administratören. Administratören förbehåller sig rätten att ta bort olämpligt material utan särskild anmälan. Användar-id kan avaktiveras om användarbeteendet inte är regelrätt.

VÄLKOMMEN TILL SVENSKSERVICE.FI - DEN FINLANDSSVENSKA LUCKAN

Svenskservice.fi - den digitala informationstjänsten som presenterar föreningar, företag och organisationer som verkar och betjänar på svenska i Finland.

Genom att föra fram din förening här:

  • Ökar kännedomen om din organisation och dess service.
  • Hittar kunderna och nya medlemmar dig lättare.
  • Förenas din förening/organisation i en gemenskap där den förenade länken är information och service på svenska.

Deltagandet på sidan är gratis!

Webbtjänsten upprätthålls av föreningen Luckan i samarbete med Folktinget.

Oy Velomix Ab

<p>Välkommen med på tur in i specialcyklarnas värld.</p><p>Oy Velomix Ab är en webshop för specialcyklar. Cyklarna är kvalitativt tillverkade för att Du skall kunna njuta av din cykel i årtionden. Designa din egen drömcykel eller välj en av våra lagermodeller.</p><p>DOUZE Cycle, den perfekta lådcykel. Tackvare sitt stora lastutrymme framme på cykel kan du transportera både barn och matkassar eller varför inte Din kära svärmor. En trygg och säker &quot;andra bil&quot;.</p><p>Paper Bicycle, och nej, den är inte gjord i papper, utan gjord av robust stål som tål både väder och vind i årtionden. Du kan bl.a. välja färg, antalet växlar, lädersadel, färgen på kedskyddet eller trycka din egen bild. Företag kan få sin logo tryckt på kedskyddet - en rullande reklam. Stick ut ur mängden!</p><p>Cykelramarna är robusta och välgjorda. Tackvare sina breda däck och ypperliga hjullager så är de lätta att cykla med. Cyklarna rullar mjukt på alla väglag. Körställningen är upprätt vilket varken anstränger rygg eller handleder. Våra cyklar som vi representerar är handgjorda med både kärlek, passion och en gnutta magi.</p><p>För att få den rätta känslan av cyklarna så rekommenderar jag varmt en provkörning. Ta gärna kontakt så kommer vi överens om en lämplig tid.</p><p>Hälsningar</p><p>Ronnie Åhman</p><p>&nbsp;</p>

KONTAKTUPPGIFTER: 

Oy Velomix Ab

Liikkalavägen 5 A

00950 Helsingfors

050-526 0028

ronnie.ahman@velomix.fi

ÖPPETTIDER: 
24/7
KATEGORI & BRANSCH (max. 8st): 
Friluftsliv & Sport
TILLÄGGS KATEGORI & BRANSCH (frivilligt): 
Specialcyklar - Erikoispolkupyörät
Företag
UPP