Så här registrerar du dig

Steg 1. Klicka på Logga in och sedan på Skapa nytt konto fliken till vänster. (alt. klicka här)
Steg 2. Fyll i önskat användarnamn och din e-post adress (måste vara en giltig adress) och klicka på Skapa nytt konto. Du får ett e-post till adressen du fyllde nyss i. Vi gör detta för att se till att ingen använder sig av någon annans e-post adress.)
Steg 3. Gå och kolla dina epost meddelanden. (Även din skräppost) Klicka på länken som kom med i epostet.
Steg 4. Fyll i önskat lösenord.
Steg 5. Fyll i informationen som du vill profilera din förening/organisation med.

OBS! Kom ihåg att komma tillbaka med jämna mellanrum för att uppdatera informationen. Administratören har rätt att avlägsna olämpligt material. Publiceringen av information på svenskservice.fi övervakas av administratören. Administratören förbehåller sig rätten att ta bort olämpligt material utan särskild anmälan. Användar-id kan avaktiveras om användarbeteendet inte är regelrätt.

VÄLKOMMEN TILL SVENSKSERVICE.FI - DEN FINLANDSSVENSKA LUCKAN

Svenskservice.fi - den digitala informationstjänsten som presenterar föreningar, företag och organisationer som verkar och betjänar på svenska i Finland.

Genom att föra fram din förening här:

  • Ökar kännedomen om din organisation och dess service.
  • Hittar kunderna och nya medlemmar dig lättare.
  • Förenas din förening/organisation i en gemenskap där den förenade länken är information och service på svenska.

Deltagandet på sidan är gratis!

Webbtjänsten upprätthålls av föreningen Luckan i samarbete med Folktinget.

SignLink Oy

Välkommen till SignLink!

Vill du märkas i bruset och göra ett stort intryck på marknaden? Eller söker du ett bättre sätt att producera utomhusreklam, butikskampanjer, mässmontrar, trafikreklam eller inredningar? Oavsett vilket är du välkommen till SignLink. Företagets utbud är unikt och vi formar dina önskemål till produkter!

Vårt mål är att bli Finlands ledande leverantör av storslagen fasadreklam, men vårt utbud är bredare än så. Vi printar digitalt alla storformat och förädlar resultatet till färgstarka budbärare för alla miljöer och ändamål. Banderoller, dekaler, tejpningar, displayställ, affischer, plantryck, roll- och pop-ups, beachflags, backdrops, reklamflaggor och -tyger, skyltar, vepor mm, listan kan göras hur lång som helst. Av oss får du även professionellt installationsarbete till dina beställningar.  

Med våra lösningar skapar vi enkelhet för dig som beställare. 
Hör av dig så berättar vi mer!

Direkt tfn 0400 42 88 52 eller e-post joachim@signlink.fi.

SignLink - Storslagen print och reklammaterial i alla format.

SPECIALERBJUDANDE: 
Sommarens specialerbjudande (i kraft juni och juli):-50% på alla banderoller samt plantryck (digitalprint på skiva) !!!Ring gärna Joachim på 0400 42 88 52 eller skicka epost till joachim@signlink.fi.
KATEGORI & BRANSCH (max. 8st): 
Tjänster
Marknadsföring / Kommunikation
Företag
UPP