Så här registrerar du dig

Steg 1. Klicka på Logga in och sedan på Skapa nytt konto fliken till vänster. (alt. klicka här)
Steg 2. Fyll i önskat användarnamn och din e-post adress (måste vara en giltig adress) och klicka på Skapa nytt konto. Du får ett e-post till adressen du fyllde nyss i. Vi gör detta för att se till att ingen använder sig av någon annans e-post adress.)
Steg 3. Gå och kolla dina epost meddelanden. (Även din skräppost) Klicka på länken som kom med i epostet.
Steg 4. Fyll i önskat lösenord.
Steg 5. Fyll i informationen som du vill profilera din förening/organisation med.

OBS! Kom ihåg att komma tillbaka med jämna mellanrum för att uppdatera informationen. Administratören har rätt att avlägsna olämpligt material. Publiceringen av information på svenskservice.fi övervakas av administratören. Administratören förbehåller sig rätten att ta bort olämpligt material utan särskild anmälan. Användar-id kan avaktiveras om användarbeteendet inte är regelrätt.

VÄLKOMMEN TILL SVENSKSERVICE.FI - DEN FINLANDSSVENSKA LUCKAN

Svenskservice.fi - den digitala informationstjänsten som presenterar föreningar, företag och organisationer som verkar och betjänar på svenska i Finland.

Genom att föra fram din förening här:

  • Ökar kännedomen om din organisation och dess service.
  • Hittar kunderna och nya medlemmar dig lättare.
  • Förenas din förening/organisation i en gemenskap där den förenade länken är information och service på svenska.

Deltagandet på sidan är gratis!

Webbtjänsten upprätthålls av föreningen Luckan i samarbete med Folktinget.

Sonolux Oy

Sonolux designar och producerar interiöra hifi-högtalare samt erbjuder Dig också tjänster för designade AV-system och akustiklösningar. Inom akustikbranschen är vi proffs, vars hjärtan också brinner för musiken. Vårt team består av formgivare, hantverkare och specialister från olika branscher. Tillsammans skapar vi högtalare samt lösningar på olika akustik- och ljudåtergivningsproblem; sådana produkter som vi själva kan tänka oss att ta i bruk i våra egna hem.

SPECIALERBJUDANDE: 
Ekar det för mycket i ditt hem? Vill du öka på trivseln i hemmet genom att förbättra akustiken? Behöver ditt hem ett ljudåtergivningssystem av bra kvalitet, tex för flera rum? Eller behöver du annars bara hjäp av proffs i planeringen av högtalare och AV-produkter? Behöver ditt företags utrymmen hjälp av AV- eller akustikdesigners? Eller är du annars bara intresserad av Sonoluxs produkter`? Ta gärna kontakt så hjälper vi dig!
KONTAKTUPPGIFTER: 

Kontakt på svenska:

Mikko Sundman,
VD, Audio designer
+358 40 5755 412
mikko.sundman@sonolux.fi

ÖPPETTIDER: 
Mån-Fre 09-16:00, eller enligt överenskommelse.
KATEGORI & BRANSCH (max. 8st): 
Inredning
Tjänster
Musik & Ljud
Företag
UPP