Så här registrerar du dig

Steg 1. Klicka på Logga in och sedan på Skapa nytt konto fliken till vänster. (alt. klicka här)
Steg 2. Fyll i önskat användarnamn och din e-post adress (måste vara en giltig adress) och klicka på Skapa nytt konto. Du får ett e-post till adressen du fyllde nyss i. Vi gör detta för att se till att ingen använder sig av någon annans e-post adress.)
Steg 3. Gå och kolla dina epost meddelanden. (Även din skräppost) Klicka på länken som kom med i epostet.
Steg 4. Fyll i önskat lösenord.
Steg 5. Fyll i informationen som du vill profilera din förening/organisation med.

OBS! Kom ihåg att komma tillbaka med jämna mellanrum för att uppdatera informationen. Administratören har rätt att avlägsna olämpligt material. Publiceringen av information på svenskservice.fi övervakas av administratören. Administratören förbehåller sig rätten att ta bort olämpligt material utan särskild anmälan. Användar-id kan avaktiveras om användarbeteendet inte är regelrätt.

VÄLKOMMEN TILL SVENSKSERVICE.FI - DEN FINLANDSSVENSKA LUCKAN

Svenskservice.fi - den digitala informationstjänsten som presenterar föreningar, företag och organisationer som verkar och betjänar på svenska i Finland.

Genom att föra fram din förening här:

  • Ökar kännedomen om din organisation och dess service.
  • Hittar kunderna och nya medlemmar dig lättare.
  • Förenas din förening/organisation i en gemenskap där den förenade länken är information och service på svenska.

Deltagandet på sidan är gratis!

Webbtjänsten upprätthålls av föreningen Luckan i samarbete med Folktinget.

Systemteknik Ab i Eckerö

Åkerdalen Redovisning har alla funktioner som behövs för modern redovisning I alla typer av företag, stora som små. Valfri obegränsad kontoplan, fullständig valutabokföring, obegränsat med huvudböcker, dag-böcker och reskontror och objektsredovisning med obegränsad redovisnings-hierarki.

Vi använder vår egen programvara.

Självklart använder vi och våra servicebyråkunder Åkerdalen Redovisning. Det ger oss dagligen nya insikter och ideér som kommer alla våra kunder till gagn.

Vår filosofi: Smarta klienter för smarta redovisare.

Systemet använder en såkallad smart klient, ett program som installeras från internet och som har full funktionalitet på alla Windows-datorer. Det innebär att du som redovisare arbetar snabbt och effektivt i programmet såsom du är van vid men med den fördelen att installationen är väldigt enkel och sker direkt från våra servers.

För systemleverantörer: Ni kan det vertikala, vi ger Er redovisnings-funktionen.

Den erfarenhet som vi har sedan mer än 25 år av att utveckla så kallade Line of Business applikationer visar att kunden gärna vill ha hela systemet från en och samma leverantör om det är möjligt. Om ni utvecklar någon sådan applikation och era kunder efterfrågar redovisnings-modul integrerat och brandat med ert system så kan vi tillhandahålla det. Systemet har full Muliti Tenancy så att ni kan leverera det som en tjänst. Datamodellen har en modern och redig struktur.

SPECIALERBJUDANDE: 
All data lagras i molnet:Inget bekymmer.Datalagringen sker i Microsofts molntjänst Azure. Genom Azure kan vi ge tillgång till Akerdal Redovisning i hela världen genom ett antal globala Data Centers. Alla data kopieras i realtid till två kopior inom samma data-center och var 20:e minut till ett annat datacenter.Smarta funktionerSmart: Obegränsad kontoplanSmart: Valfritt antal perioderSmart: Bokföra i flera år och perioder är enkelt vilket underlättar vid månads- och årsskiftenSmart: Saldouppdatering i realtidSmart: Valfitt antal huvud-, dagböcker, reskontror och verifikatserierSmart: ValutabokföringSmart: Objektredovisning med obegränsad hierarki; kostnadställe, primär och sekundär kostnadsbärare.Smart: valfritt antal skattekoder och -satserSmart: Ändra verifikat direkt=inga ändringsverifikat behövs, systemet loggar automatiskt alla ändringar.Skapa en temporär huvudbok och kopiera utgående saldon, gör efterföringar och för sedan över när du är klar  *)Automatkontering med mallar *)Skanna dokument *)Kund-, artikel- och leverantörs-register, betalningsvillkorEnkel eller dubbel attestIn- och utbetalningsrutiner med filöverföring till bankSkattedeklarationer via fil (Sverige och Finland) *)*) Kommer hösten 2013
KONTAKTUPPGIFTER: 

Telefon: +358 (0)18-38 400, Epost: info@systemteknik.fI

Ledningsgrupp

Nina Andersson, VD, redovisningskonsult

Nina har mer än 25 års erfarenhet av redovisning, administration och organisationsledning.  Nina är även systemägare för Åkerdalen Redovisning som både används i den egna byråverksamheten och av externa kunder.

Charles Andersson Styrelseordförande, systemarkitekt

Charles har mer än 25 års erfarenhet av systemutveckling inom IT området. Främst har Charles arbetat med att utveckla affärssystem, från specifikation till driftsättning, avancerade databaslösningar

 

ÖPPETTIDER: 
Vardagar 8.30 - 17.00, dag före helg 8.30 - 13.00
KATEGORI & BRANSCH (max. 8st): 
Juridik / Konsultering
Dator & Internet
Företag
UPP