Så här registrerar du dig

Steg 1. Klicka på Logga in och sedan på Skapa nytt konto fliken till vänster. (alt. klicka här)
Steg 2. Fyll i önskat användarnamn och din e-post adress (måste vara en giltig adress) och klicka på Skapa nytt konto. Du får ett e-post till adressen du fyllde nyss i. Vi gör detta för att se till att ingen använder sig av någon annans e-post adress.)
Steg 3. Gå och kolla dina epost meddelanden. (Även din skräppost) Klicka på länken som kom med i epostet.
Steg 4. Fyll i önskat lösenord.
Steg 5. Fyll i informationen som du vill profilera din förening/organisation med.

OBS! Kom ihåg att komma tillbaka med jämna mellanrum för att uppdatera informationen. Administratören har rätt att avlägsna olämpligt material. Publiceringen av information på svenskservice.fi övervakas av administratören. Administratören förbehåller sig rätten att ta bort olämpligt material utan särskild anmälan. Användar-id kan avaktiveras om användarbeteendet inte är regelrätt.

VÄLKOMMEN TILL SVENSKSERVICE.FI - DEN FINLANDSSVENSKA LUCKAN

Svenskservice.fi - den digitala informationstjänsten som presenterar föreningar, företag och organisationer som verkar och betjänar på svenska i Finland.

Genom att föra fram din förening här:

  • Ökar kännedomen om din organisation och dess service.
  • Hittar kunderna och nya medlemmar dig lättare.
  • Förenas din förening/organisation i en gemenskap där den förenade länken är information och service på svenska.

Deltagandet på sidan är gratis!

Webbtjänsten upprätthålls av föreningen Luckan i samarbete med Folktinget.

Tmi Eva Ahl

Historieforskaren, fil.dr och näringsidkaren Eva Ahl-Waris gör er historik, bygger ert arkiv, planerar och förverkligar er utställning och er publikation samt hjälper även till med att skaffa finansiering för era kulturprojekt. Min expertis omfattar kultur- och idéhistoria samt arkeologi. Jag har erfarenhet från över tio års projektarbete inom musei- och forskningsbranschen, eftersom jag arbetat till exempel vid Finlands nationalmuseum, Päivälehtimuseet, Finlands museiförbund och Helsingfors universitet. Genom engagemang i olika kultur- och studentföreingar har jag även fått erfarenhet av organisationsarbete, layout och kommunikation. Åren 2001-2004 verkade jag som sekreterare för det finländska Birgittajubileet, då man firade Heliga Birgittas 700-årsjubileum som kulminerade år 2003. Åren 2004-2007 arbetade Tmi Eva Ahl som underleverantör för kommunikationsbyrån Bränn & Bränn, då vi gjorde olika föreingshistoriker. Sedan 2003 har jag samarbetat även med Museiverket i olika sammanhang, t.ex. med översättnings- och guideverksamhet. Välkommen att be om en offert!

SPECIALERBJUDANDE: 
Beställ en guidning om Helsingfors historia i Gammelstaden för bara 100 € + moms! Gäller under år 2013.
KONTAKTUPPGIFTER: 

Tfn 045-6544860

KATEGORI & BRANSCH (max. 8st): 
Litteratur / Översättning
Marknadsföring / Kommunikation
Tjänster
TILLÄGGS KATEGORI & BRANSCH (frivilligt): 
Humaniora och museer.
Företag
UPP