Så här registrerar du dig

Steg 1. Klicka på Logga in och sedan på Skapa nytt konto fliken till vänster. (alt. klicka här)
Steg 2. Fyll i önskat användarnamn och din e-post adress (måste vara en giltig adress) och klicka på Skapa nytt konto. Du får ett e-post till adressen du fyllde nyss i. Vi gör detta för att se till att ingen använder sig av någon annans e-post adress.)
Steg 3. Gå och kolla dina epost meddelanden. (Även din skräppost) Klicka på länken som kom med i epostet.
Steg 4. Fyll i önskat lösenord.
Steg 5. Fyll i informationen som du vill profilera din förening/organisation med.

OBS! Kom ihåg att komma tillbaka med jämna mellanrum för att uppdatera informationen. Administratören har rätt att avlägsna olämpligt material. Publiceringen av information på svenskservice.fi övervakas av administratören. Administratören förbehåller sig rätten att ta bort olämpligt material utan särskild anmälan. Användar-id kan avaktiveras om användarbeteendet inte är regelrätt.

VÄLKOMMEN TILL SVENSKSERVICE.FI - DEN FINLANDSSVENSKA LUCKAN

Svenskservice.fi - den digitala informationstjänsten som presenterar föreningar, företag och organisationer som verkar och betjänar på svenska i Finland.

Genom att föra fram din förening här:

  • Ökar kännedomen om din organisation och dess service.
  • Hittar kunderna och nya medlemmar dig lättare.
  • Förenas din förening/organisation i en gemenskap där den förenade länken är information och service på svenska.

Deltagandet på sidan är gratis!

Webbtjänsten upprätthålls av föreningen Luckan i samarbete med Folktinget.

Finlands Nationalopera

Finlands Nationalopera är ett opera- och baletthus som håller hög internationell standard. Denna nationella konstinrättning verkar för hela Finland: Nationaloperan och Nationalbaletten är de enda professionella opera- respektive balettensemblerna i vårt land, detsamma gäller operakören. Operans orkester är åter den största i landet. Operans repertoar är både diger och omväxlande. Nationaloperans uppgift är att framföra såväl tidlösa klassiker som nya verk, både inhemska och utländska. Välkommen till en värld av fantastiska upplevelser!

KONTAKTUPPGIFTER: 

http://www.ooppera.fi Personalen förnamn.släktnamn@operafin.fi Informatör Heli Rislakki heli.rislakki@operafin.fi Nationaloperan (09) 4030 21 Biljettförsäljning (09) 4030 2211 Informatör Heli Rislakki (09) 4030 2320 Nationaloperan Helsingegatan 58 PB 176, 00251 Helsingfors

KATEGORI & BRANSCH (max. 8st): 
Teater & Dans
Konst & kultur
Musik & Ljud
ORT: 
Huvudstadsregionen
UPP