Så här registrerar du dig

Steg 1. Klicka på Logga in och sedan på Skapa nytt konto fliken till vänster. (alt. klicka här)
Steg 2. Fyll i önskat användarnamn och din e-post adress (måste vara en giltig adress) och klicka på Skapa nytt konto. Du får ett e-post till adressen du fyllde nyss i. Vi gör detta för att se till att ingen använder sig av någon annans e-post adress.)
Steg 3. Gå och kolla dina epost meddelanden. (Även din skräppost) Klicka på länken som kom med i epostet.
Steg 4. Fyll i önskat lösenord.
Steg 5. Fyll i informationen som du vill profilera din förening/organisation med.

OBS! Kom ihåg att komma tillbaka med jämna mellanrum för att uppdatera informationen. Administratören har rätt att avlägsna olämpligt material. Publiceringen av information på svenskservice.fi övervakas av administratören. Administratören förbehåller sig rätten att ta bort olämpligt material utan särskild anmälan. Användar-id kan avaktiveras om användarbeteendet inte är regelrätt.

VÄLKOMMEN TILL SVENSKSERVICE.FI - DEN FINLANDSSVENSKA LUCKAN

Svenskservice.fi - den digitala informationstjänsten som presenterar föreningar, företag och organisationer som verkar och betjänar på svenska i Finland.

Genom att föra fram din förening här:

  • Ökar kännedomen om din organisation och dess service.
  • Hittar kunderna och nya medlemmar dig lättare.
  • Förenas din förening/organisation i en gemenskap där den förenade länken är information och service på svenska.

Deltagandet på sidan är gratis!

Webbtjänsten upprätthålls av föreningen Luckan i samarbete med Folktinget.

Leschehemmet

Leschehemmet är ett hem för bekymmersfria pensionärsdagar i ett unikt jugendhus nära havet i Eira. Tidigare hemort är inte avgörande. Grundrenovering av fastigheten gjordes 2002-2003. Yrkeskunnig personal har omsorg om pensionärerna dygnet runt och pensionärerna har tillgång till trygghetsalarm och husläkare. Dagligen tillreds maten av hemmets matglada kock. Leschehemmet har egen stenlagd gård för trygg utevistelse. Vid försämrad fysisk hälsa erbjuds möjligheten att bo kvar. Kontaktperson föreståndare Carola Aspholm-Backman

KONTAKTUPPGIFTER: 

http://www.leschehemmet.org E-post: info@leschehemmet.org Tfn: (09) 631 110 Mobil: 040-5828442 Stiftelsen Leschehemmet Villagatan 3, 00150 Helsingfors

KATEGORI & BRANSCH (max. 8st): 
Boende
Vård / Hemvårdstjänster
MÅLGRUPP: 
Seniorer
ORT: 
Huvudstadsregionen
UPP