Så här registrerar du dig

Steg 1. Klicka på Logga in och sedan på Skapa nytt konto fliken till vänster. (alt. klicka här)
Steg 2. Fyll i önskat användarnamn och din e-post adress (måste vara en giltig adress) och klicka på Skapa nytt konto. Du får ett e-post till adressen du fyllde nyss i. Vi gör detta för att se till att ingen använder sig av någon annans e-post adress.)
Steg 3. Gå och kolla dina epost meddelanden. (Även din skräppost) Klicka på länken som kom med i epostet.
Steg 4. Fyll i önskat lösenord.
Steg 5. Fyll i informationen som du vill profilera din förening/organisation med.

OBS! Kom ihåg att komma tillbaka med jämna mellanrum för att uppdatera informationen. Administratören har rätt att avlägsna olämpligt material. Publiceringen av information på svenskservice.fi övervakas av administratören. Administratören förbehåller sig rätten att ta bort olämpligt material utan särskild anmälan. Användar-id kan avaktiveras om användarbeteendet inte är regelrätt.

VÄLKOMMEN TILL SVENSKSERVICE.FI - DEN FINLANDSSVENSKA LUCKAN

Svenskservice.fi - den digitala informationstjänsten som presenterar föreningar, företag och organisationer som verkar och betjänar på svenska i Finland.

Genom att föra fram din förening här:

  • Ökar kännedomen om din organisation och dess service.
  • Hittar kunderna och nya medlemmar dig lättare.
  • Förenas din förening/organisation i en gemenskap där den förenade länken är information och service på svenska.

Deltagandet på sidan är gratis!

Webbtjänsten upprätthålls av föreningen Luckan i samarbete med Folktinget.

Skärgårdens Vänner i Esbo r.f. (SViE)

Skärgårdens Vänner i Esbo rf

Skärgårdens vänner är en på Sommaröarna i södra Esbo verksam ungdomsförening. I folkmun är föreningen mer bekant som SViE. SViE är grundad år 1906 och har en rik och intressant historia i bagaget. Det har funnits aktiviteter av alla olika slag.

Medlemmarna i SViE kommer numera från hela sydvästra Esbo från Sommaröarna till Sökö, Esboviken, Stensvik och Nöykkis. Föreningens centrum och stolthet är föreningenshuset Vikingaborg. En bit längre bort finns Ladan där man kan fynda på lopptorg några gånger i året.

Föreningen har verksamhet och evenemang för hela familjen. De minsta har möjlighet att gå i föreningens lekskola, Lekskolan Vikingahem, medan barn i skolåldern kan fira eftermiddagen på eftis och under loven kan de vara på läger för att få tiden att gå åt. Vuxna kan delta i teaterresor och hållas i gång på jumppor. Men allra roligast är det nog då hela familjen är tillsammans på utfärder, lopptorg och fester. Utbudet varierar från år till år och enligt intresse.

SViE är en av de nio svenska ungdomsföreningarna i Esbo och tillsammans med dem hör vi till Esbobygdens ungdomsförbund, som också har ett rikligt utbud av aktiviteter.

Kontaktuppgifter

Har du förslag eller synpunkter skall du kontakta styrelsen. De sköter föreningens ärenden allt från program till fastigheter.  Vänligen kontakta "kontaktpersonen" direkt i ärenden eller frågor du är interessarad av.

Fakturering och postadress:
Skärgårdens Vänner i Esbo rf
Sommarövägen 8 B,
02380 Esbo

Medlemsansökan
Vill du bli medlem, vänligen klicka på ansökan och returnera den till vår medlemsansvariga Fredrika Sjöberg, froba.sjo(at)gmail.com. Du är hjärtligt välkommen. Om du vill uppdatera dina uppgifter kan du göra det på samma blankett.

Observera att uthyrningarna av Vikingaborg  sköts av Siv Lindfors. Vänligen kontakta henne per e-post eller telefon 0400-360 887, vardagar kl. 18-21, veckoslut kl. 12-21.

KONTAKTUPPGIFTER: 

Fakturering och postadress:
Skärgårdens Vänner i Esbo rf
Sommarövägen 8 B,
02380 Esbo

Förening
KATEGORI & BRANSCH (max. 8st): 
Fritidsverksamhet
Friluftsliv & Sport
Hembygdsverksamhet
ORT: 
Huvudstadsregionen
UPP