Så här registrerar du dig

Steg 1. Klicka på Logga in och sedan på Skapa nytt konto fliken till vänster. (alt. klicka här)
Steg 2. Fyll i önskat användarnamn och din e-post adress (måste vara en giltig adress) och klicka på Skapa nytt konto. Du får ett e-post till adressen du fyllde nyss i. Vi gör detta för att se till att ingen använder sig av någon annans e-post adress.)
Steg 3. Gå och kolla dina epost meddelanden. (Även din skräppost) Klicka på länken som kom med i epostet.
Steg 4. Fyll i önskat lösenord.
Steg 5. Fyll i informationen som du vill profilera din förening/organisation med.

OBS! Kom ihåg att komma tillbaka med jämna mellanrum för att uppdatera informationen. Administratören har rätt att avlägsna olämpligt material. Publiceringen av information på svenskservice.fi övervakas av administratören. Administratören förbehåller sig rätten att ta bort olämpligt material utan särskild anmälan. Användar-id kan avaktiveras om användarbeteendet inte är regelrätt.

VÄLKOMMEN TILL SVENSKSERVICE.FI - DEN FINLANDSSVENSKA LUCKAN

Svenskservice.fi - den digitala informationstjänsten som presenterar föreningar, företag och organisationer som verkar och betjänar på svenska i Finland.

Genom att föra fram din förening här:

  • Ökar kännedomen om din organisation och dess service.
  • Hittar kunderna och nya medlemmar dig lättare.
  • Förenas din förening/organisation i en gemenskap där den förenade länken är information och service på svenska.

Deltagandet på sidan är gratis!

Webbtjänsten upprätthålls av föreningen Luckan i samarbete med Folktinget.

Smedsby skola

Smedsby skola är en medelstor skola med sex enkla klasser. Den är belägen i närheten av Åboleden och Ring 2, söder om Grankulla. Skolan är har nyligen blivit sanerad och har bl.a. en egen datorsal, gymnastiksal samt slöjdsal. Smedsby skola omgärdas av skogs och åkermark, som ger oss fina möjligheter till naturstudier och friluftsliv i skolans direkta närmiljö.

Ett stenkast från Smedsby skola ligger Smedsby daghem där förskolan har sin verksamhet. Under åren har samarbetet med förskolan utvecklats och idag har vi ett mycket aktivt samarbete. Förskolan och årskurs 1-2 träffas varje månad för gemensamma samlingar och projekt, antingen i skolan eller i förskolegruppens utrymmen.

KONTAKTUPPGIFTER: 

09-8164 3533

TILLÄGGS KATEGORI & BRANSCH (frivilligt): 
Skola
KATEGORI & BRANSCH (max. 8st): 
Grundskolor
ORT: 
Huvudstadsregionen
UPP